Linktár » Link részletei
Keresés

ID:4514
Url:http://www.nyugdij2012.hu
Cím:Nyugdíj 2012. Öregségi nyugdíj törvény 2012. Mikor mehetek nyugdíjba?
Leírás:Nyugdíj 2012 - Nyugdíjtörvény és nyugdíjváltozások 2012. Mikor mehetek nyugdíjba? Erre a kérdésre a nyugdíjtövény 2012-től érvényes változásai alapján választ kaphatunk. Öregségi nyugdíj és előrehozott öregségi nyugdíj 2012-től. Mennyi lesz a nyugdíja? Hasznáálja Ön is nyugdíjkalkulátort.
Kategória:Pénzügy, gazdaság: Könyvelők
Weboldal előnézet: Nyugdíj 2012. Öregségi nyugdíj törvény 2012. Mikor mehetek nyugdíjba?
 

Legfrissebb linktár link

Fémbútor webáruház

Fémbútor webáruházunkban mindent megtalál, ami műhelye, öltözője berendezéséhez kellhet. Vásárolhatók nálunk többek között fali szerszámtartók, öltözőszekrények, akasztók, kerekes szerszámkocsik, irattároló szekrények.  


Url: http://www.fembutor.com/
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Hererák tünetek és kezelés

A hererák gyógymódjai műtétet, kemoterápiát és sugárkezelést foglalnak magukban. Ez a betegség viszonylag ritka, a férfiak csupán 1-2%-ánál jelentkezik, azonban főként a fiatalabb korosztályt fenyegeti. A hererák tünetei nehezen felismerhetők, sok esetben fájdalmatlan csomó alakul ki, ami tapintással ugyan észlelhető, de mivel nem okoz más panaszt, sokan halogatják az orvos felkeresését. Pedig ebben az esetben életmentő lehet, ha időben cselekszünk! Korai felismerés mellett a betegség igen jó esélyekkel és teljes mértékben gyógyítható! Hererák tünetek és kezelés kapcsán tájékozódjon: Androvitál.hu  


Url: http://hererak.androvital.hu/
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Linktár statisztika
  • Aktív linkek: 9605
  • Függőben: 40
  • Mai linkek: 0
  • Kategóriák: 11
  • Alkategóriák: 125