Linktár » Link részletei
Keresés

ID:4514
Url:http://www.nyugdij2012.hu
Cím:Nyugdíj 2012. Öregségi nyugdíj törvény 2012. Mikor mehetek nyugdíjba?
Leírás:Nyugdíj 2012 - Nyugdíjtörvény és nyugdíjváltozások 2012. Mikor mehetek nyugdíjba? Erre a kérdésre a nyugdíjtövény 2012-től érvényes változásai alapján választ kaphatunk. Öregségi nyugdíj és előrehozott öregségi nyugdíj 2012-től. Mennyi lesz a nyugdíja? Hasznáálja Ön is nyugdíjkalkulátort.
Kategória:Pénzügy, gazdaság: Könyvelők
Weboldal előnézet: Nyugdíj 2012. Öregségi nyugdíj törvény 2012. Mikor mehetek nyugdíjba?
 

Legfrissebb linktár link

A bab az adzuki bab és a fekete bab

A vörösbab és a fekete bab összetevői között B-vitaminokat, A- és C-vitamint, káliumot, kálciumot és sok fehérjét találunk. Ezen létfontosságú tápanyagok adják értékes hatásaikat, melyek révén a vegetáriánus étrend nélkülözhetetlen zöldségeivé váltak. A vörösbab, a zöldbab és az adzuki bab a legnépszerűbb fajták, melyek más és más előnyökkel rendelkeznek. A zöldbab rendkívül kevés kalóriát tartalmaz, ezért nem borítja fel a fogyókúrát, az adzuki bab pedig kiváló méregtelenítő hírében áll. A vörösbab a világ egyik legtöbb antioxidánst tartalmazó növénye, mely jelentős rosttartalommal is rendelkezik. A bab és a vegán, vegetáriánus étkezés kapcsán még többet olvashat itt!  


Url: http://bab-zoldbab.veganostra.hu/
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Kingtel mobil

Minőségi használt és új mobiltelefon választékunkat kedvező áron kínáljuk magánszemélyeknek és cégeknek. Közel 10 éves mobiltelefon kereskedői tapasztalatunknak köszönhetően szakértői tanáccsal is tudunk segíteni az érdeklődőknek az üzletünkben.  


Url: http://www.kingtel.hu/
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Linktár statisztika
  • Aktív linkek: 9582
  • Függőben: 31
  • Mai linkek: 0
  • Kategóriák: 11
  • Alkategóriák: 125