Linktár » Link részletei
Keresés

ID:7042
Url:http://www.euuzlet.hu/pr/2005/november/mellhartyadaganat.html
Cím:Malignus Pleuralis Mesothelioma
Leírás:

A rosszindulatú mellhártyadaganat (Malignus Pleuralis Mesothelioma - MPM) a tüdőt körülvevő szövet vagy a mellhártya rosszindulatú daganatos elváltozása. Nagyon hosszú - jellemzően 20-40 év - lappangási időszak alatt fejlődik ki, kialakulása leggyakrabban azbeszthatásnak tulajdonítható, így fokozottan veszélyeztetettek a bányában, építőiparban foglalkoztatott emberek, valamint a panelházakban élők.

Kategória:Egészség - Életmód: Mesothelioma
Weboldal előnézet: Malignus Pleuralis Mesothelioma
 

Legfrissebb linktár link

Fémbútor webáruház

Fémbútor webáruházunkban mindent megtalál, ami műhelye, öltözője berendezéséhez kellhet. Vásárolhatók nálunk többek között fali szerszámtartók, öltözőszekrények, akasztók, kerekes szerszámkocsik, irattároló szekrények.  


Url: http://www.fembutor.com/
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Hererák tünetek és kezelés

A hererák gyógymódjai műtétet, kemoterápiát és sugárkezelést foglalnak magukban. Ez a betegség viszonylag ritka, a férfiak csupán 1-2%-ánál jelentkezik, azonban főként a fiatalabb korosztályt fenyegeti. A hererák tünetei nehezen felismerhetők, sok esetben fájdalmatlan csomó alakul ki, ami tapintással ugyan észlelhető, de mivel nem okoz más panaszt, sokan halogatják az orvos felkeresését. Pedig ebben az esetben életmentő lehet, ha időben cselekszünk! Korai felismerés mellett a betegség igen jó esélyekkel és teljes mértékben gyógyítható! Hererák tünetek és kezelés kapcsán tájékozódjon: Androvitál.hu  


Url: http://hererak.androvital.hu/
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Linktár statisztika
  • Aktív linkek: 9605
  • Függőben: 40
  • Mai linkek: 0
  • Kategóriák: 11
  • Alkategóriák: 125