Linktár » Link részletei
Keresés

ID:11014
Url:http://www.bahamas.hu
Cím:Hús nagykereskedés
Leírás:Hús nagykereskedés Budapesten? Igen ma már egy-egy vendéglő, étterem vagy kisebb élelmiszer áruház többféle helyről képes beszerezni a húsféléket, amennyiben azonban változatlanul jó minőségű árut szeretne kínálni az ügyfeleinek fontos az, hogy ellenőrzött minőségi forrásból szerezze be az árukészletét. Fontos számára a bőséges és változatos kínálat azonos jó minőségben és persze kedvező áron a Bahamas Kft. pont ilyen beszállító, legyen szó húsfélékről, különböző fagyasztott vagy mirelit termékekről itt mindent megtalál egy helyen és persze kedvező árakon. A Bahamas ugyanis nem csak egy a sok húsnagyker közül hanem változatos friss árui mellett saját márkás termékeket is kínál, sőt Budapest egyik legnagyobb és legmodernebb hűtőházával is rendelkezik.
Kategória:Utazás - Turizmus: Éttermek
Weboldal előnézet:
 

Legfrissebb linktár link

Diákmunka Szegeden

A Biztos Kész Iskolaszövetkezet minőségi körülmények között végezhető, jó fizetést biztosító diákmunkákat kínál Szegeden és Budapesten. A szegedi iroda diákmunka kínálatában találhatóak raktárosi munkák, adminisztrációs és pénztárosi munkák egyaránt.  


Url: http://biztoskesz.hu/diakmunka/
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Hasznaltlaptop.eu - Minőségi használt laptopok a legjobb áron!

Cégünk minőségi, tesztelt használt laptopokat értékesít minden árkategóriában. Megbízható üzleti kategóriás használt notebookot keresel? Jó helyen jársz. Ezen laptopokat kiváló minőségű anyagokból gyártják, így hosszabb élettartammal kalkulálhatsz, és nem utolsó sorban tőlünk 6 hónap garanciát is kapsz. Webshopunkban forgalmazunk még laptop akkumulátort és laptop töltő adaptert. Ezen új termékekre 12 hónap a garancia. Gyere és nézz szét nálunk!  


Url: http://www.hasznaltlaptop.eu
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Linktár statisztika
  • Aktív linkek: 9663
  • Függőben: 37
  • Mai linkek: 0
  • Kategóriák: 11
  • Alkategóriák: 125