Linktár » Link részletei
Keresés

ID:10857
Url:http://fogtomes-gyokerkezeles.szaj.guru
Cím:Házi gyógymódok gyökérkezelés után
Leírás:Mit tegyünk fogtömés után? Örüljünk, hogy túl estünk a beavatkozáson is maradéktalanul tartsuk be a fogorvos utasításait! A legfontosabb, hogy közvetlenül a kezelés után 3-4 órát várjunk az evéssel, ne terheljük rágással a fogainkat - ez különösen igaz az amalgám tömés esetében. A jövőre nézve fontosak az otthoni terápiák fogtömés után, melyek magukban foglalják az alapos tisztítást, megelőzve, hogy a tömött fog újra kilyukadjon. Erre a fogak szélén a legnagyobb az esély, ahol a fog és a tömés érintkeznek egymással. Ezért ajánlott a fogközöket is tisztító interdentális kefe használata. Fogtömés és gyökérkezelés tudnivalók weboldalunkon!
Kategória:Egészség - Életmód
Weboldal előnézet: Házi gyógymódok gyökérkezelés után
 

Legfrissebb linktár link

Diákmunka Szegeden

A Biztos Kész Iskolaszövetkezet minőségi körülmények között végezhető, jó fizetést biztosító diákmunkákat kínál Szegeden és Budapesten. A szegedi iroda diákmunka kínálatában találhatóak raktárosi munkák, adminisztrációs és pénztárosi munkák egyaránt.  


Url: http://biztoskesz.hu/diakmunka/
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Hasznaltlaptop.eu - Minőségi használt laptopok a legjobb áron!

Cégünk minőségi, tesztelt használt laptopokat értékesít minden árkategóriában. Megbízható üzleti kategóriás használt notebookot keresel? Jó helyen jársz. Ezen laptopokat kiváló minőségű anyagokból gyártják, így hosszabb élettartammal kalkulálhatsz, és nem utolsó sorban tőlünk 6 hónap garanciát is kapsz. Webshopunkban forgalmazunk még laptop akkumulátort és laptop töltő adaptert. Ezen új termékekre 12 hónap a garancia. Gyere és nézz szét nálunk!  


Url: http://www.hasznaltlaptop.eu
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Linktár statisztika
  • Aktív linkek: 9663
  • Függőben: 24
  • Mai linkek: 0
  • Kategóriák: 11
  • Alkategóriák: 125