Linktár » Link részletei
Keresés

ID:10857
Url:http://fogtomes-gyokerkezeles.szaj.guru
Cím:Házi gyógymódok gyökérkezelés után
Leírás:Mit tegyünk fogtömés után? Örüljünk, hogy túl estünk a beavatkozáson is maradéktalanul tartsuk be a fogorvos utasításait! A legfontosabb, hogy közvetlenül a kezelés után 3-4 órát várjunk az evéssel, ne terheljük rágással a fogainkat - ez különösen igaz az amalgám tömés esetében. A jövőre nézve fontosak az otthoni terápiák fogtömés után, melyek magukban foglalják az alapos tisztítást, megelőzve, hogy a tömött fog újra kilyukadjon. Erre a fogak szélén a legnagyobb az esély, ahol a fog és a tömés érintkeznek egymással. Ezért ajánlott a fogközöket is tisztító interdentális kefe használata. Fogtömés és gyökérkezelés tudnivalók weboldalunkon!
Kategória:Egészség - Életmód
Weboldal előnézet: Házi gyógymódok gyökérkezelés után
 

Legfrissebb linktár link

Fémbútor webáruház

Fémbútor webáruházunkban mindent megtalál, ami műhelye, öltözője berendezéséhez kellhet. Vásárolhatók nálunk többek között fali szerszámtartók, öltözőszekrények, akasztók, kerekes szerszámkocsik, irattároló szekrények.  


Url: http://www.fembutor.com/
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Hererák tünetek és kezelés

A hererák gyógymódjai műtétet, kemoterápiát és sugárkezelést foglalnak magukban. Ez a betegség viszonylag ritka, a férfiak csupán 1-2%-ánál jelentkezik, azonban főként a fiatalabb korosztályt fenyegeti. A hererák tünetei nehezen felismerhetők, sok esetben fájdalmatlan csomó alakul ki, ami tapintással ugyan észlelhető, de mivel nem okoz más panaszt, sokan halogatják az orvos felkeresését. Pedig ebben az esetben életmentő lehet, ha időben cselekszünk! Korai felismerés mellett a betegség igen jó esélyekkel és teljes mértékben gyógyítható! Hererák tünetek és kezelés kapcsán tájékozódjon: Androvitál.hu  


Url: http://hererak.androvital.hu/
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Linktár statisztika
  • Aktív linkek: 9605
  • Függőben: 40
  • Mai linkek: 0
  • Kategóriák: 11
  • Alkategóriák: 125