Linktár » Link részletei
Keresés

ID:10857
Url:http://fogtomes-gyokerkezeles.szaj.guru
Cím:Házi gyógymódok gyökérkezelés után
Leírás:Mit tegyünk fogtömés után? Örüljünk, hogy túl estünk a beavatkozáson is maradéktalanul tartsuk be a fogorvos utasításait! A legfontosabb, hogy közvetlenül a kezelés után 3-4 órát várjunk az evéssel, ne terheljük rágással a fogainkat - ez különösen igaz az amalgám tömés esetében. A jövőre nézve fontosak az otthoni terápiák fogtömés után, melyek magukban foglalják az alapos tisztítást, megelőzve, hogy a tömött fog újra kilyukadjon. Erre a fogak szélén a legnagyobb az esély, ahol a fog és a tömés érintkeznek egymással. Ezért ajánlott a fogközöket is tisztító interdentális kefe használata. Fogtömés és gyökérkezelés tudnivalók weboldalunkon!
Kategória:Egészség - Életmód
Weboldal előnézet: Házi gyógymódok gyökérkezelés után
 

Legfrissebb linktár link

A bab az adzuki bab és a fekete bab

A vörösbab és a fekete bab összetevői között B-vitaminokat, A- és C-vitamint, káliumot, kálciumot és sok fehérjét találunk. Ezen létfontosságú tápanyagok adják értékes hatásaikat, melyek révén a vegetáriánus étrend nélkülözhetetlen zöldségeivé váltak. A vörösbab, a zöldbab és az adzuki bab a legnépszerűbb fajták, melyek más és más előnyökkel rendelkeznek. A zöldbab rendkívül kevés kalóriát tartalmaz, ezért nem borítja fel a fogyókúrát, az adzuki bab pedig kiváló méregtelenítő hírében áll. A vörösbab a világ egyik legtöbb antioxidánst tartalmazó növénye, mely jelentős rosttartalommal is rendelkezik. A bab és a vegán, vegetáriánus étkezés kapcsán még többet olvashat itt!  


Url: http://bab-zoldbab.veganostra.hu/
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Kingtel mobil

Minőségi használt és új mobiltelefon választékunkat kedvező áron kínáljuk magánszemélyeknek és cégeknek. Közel 10 éves mobiltelefon kereskedői tapasztalatunknak köszönhetően szakértői tanáccsal is tudunk segíteni az érdeklődőknek az üzletünkben.  


Url: http://www.kingtel.hu/
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Linktár statisztika
  • Aktív linkek: 9582
  • Függőben: 31
  • Mai linkek: 0
  • Kategóriák: 11
  • Alkategóriák: 125