Linktár » Link részletei
Keresés

ID:11018
Url:http://haccp.co.hu
Cím:HACCP
Leírás:Ez az ötbetűs kifejezés a HACCP nem más, mint egyfajta minőségbiztosítási rendszer az élelmiszeriparban utazó vállalkozások számára. Amennyiben tehát Önnek étterme, vendéglátó egysége vagy élelmiszeripari kereskedése, sarki boltja vagy zöldségese van, akkor a fenti fogalommal biztosan találkozott már. Ha tudja mi ez akkor már csak azt kell megtudnia kihez kell fordulnia, a http://haccp.co.hu egy olyan weboldal, ahol profi szakemberek segítségét kérheti, hogy a HACCP kézikönyvet elkészítsék Önnek cége működéséhez igazodva.
Kategória:Szolgáltatás: Környezetvédelem
Weboldal előnézet:
 

Legfrissebb linktár link

Diákmunka Szegeden

A Biztos Kész Iskolaszövetkezet minőségi körülmények között végezhető, jó fizetést biztosító diákmunkákat kínál Szegeden és Budapesten. A szegedi iroda diákmunka kínálatában találhatóak raktárosi munkák, adminisztrációs és pénztárosi munkák egyaránt.  


Url: http://biztoskesz.hu/diakmunka/
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Hasznaltlaptop.eu - Minőségi használt laptopok a legjobb áron!

Cégünk minőségi, tesztelt használt laptopokat értékesít minden árkategóriában. Megbízható üzleti kategóriás használt notebookot keresel? Jó helyen jársz. Ezen laptopokat kiváló minőségű anyagokból gyártják, így hosszabb élettartammal kalkulálhatsz, és nem utolsó sorban tőlünk 6 hónap garanciát is kapsz. Webshopunkban forgalmazunk még laptop akkumulátort és laptop töltő adaptert. Ezen új termékekre 12 hónap a garancia. Gyere és nézz szét nálunk!  


Url: http://www.hasznaltlaptop.eu
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Linktár statisztika
  • Aktív linkek: 9663
  • Függőben: 37
  • Mai linkek: 0
  • Kategóriák: 11
  • Alkategóriák: 125