Linktár » Link részletei
Keresés

ID:10957
Url:http://www.freizeitkobersdorf.at
Cím:Fürdőtó Ausztriában
Leírás:A Kobersdorf-ban található fürdőtó ideális hely a pihenéshez, a kikapcsolódáshoz. A fürdőtó a családos vendégek gyakran látotagott helye. A fürdőtó közelében van egy kávézó és nem messze tőle található a Szabadtéri színház, ahol nyaranta színházi előadásokat nézhetnek meg a nézők. A fürdőtó tavasztól őszig várja a vendégeket. A fürdőtó egy természetvédelmi park közepén található. 7000 nm területű, legnagyobb mélysége 4 m. Röplabdapálya, öltözőkabinok, úszósziget szolgálja a kényelmet. A tó vize átlagosan 25 fokos.
Kategória:Szórakozás
Weboldal előnézet:
 

Legfrissebb linktár link

Diákmunka Szegeden

A Biztos Kész Iskolaszövetkezet minőségi körülmények között végezhető, jó fizetést biztosító diákmunkákat kínál Szegeden és Budapesten. A szegedi iroda diákmunka kínálatában találhatóak raktárosi munkák, adminisztrációs és pénztárosi munkák egyaránt.  


Url: http://biztoskesz.hu/diakmunka/
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Hasznaltlaptop.eu - Minőségi használt laptopok a legjobb áron!

Cégünk minőségi, tesztelt használt laptopokat értékesít minden árkategóriában. Megbízható üzleti kategóriás használt notebookot keresel? Jó helyen jársz. Ezen laptopokat kiváló minőségű anyagokból gyártják, így hosszabb élettartammal kalkulálhatsz, és nem utolsó sorban tőlünk 6 hónap garanciát is kapsz. Webshopunkban forgalmazunk még laptop akkumulátort és laptop töltő adaptert. Ezen új termékekre 12 hónap a garancia. Gyere és nézz szét nálunk!  


Url: http://www.hasznaltlaptop.eu
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Linktár statisztika
  • Aktív linkek: 9663
  • Függőben: 24
  • Mai linkek: 0
  • Kategóriák: 11
  • Alkategóriák: 125