Linktár » Link részletei
Keresés

ID:10948
Url:http://drsomosgeza.hu/
Cím:Dr. Somos Géza adószakértő és adójogi ügyvéd
Leírás:Az adóügyek rendkívül bonyolultak és a legtöbb ember nem is tud a jogi megfogalmazásokkal boldogulni. A legjobb megoldás egy adóügyekkel foglalkozó ügyvéd segítségének kérése, mivel így biztosíthatjuk a megfelelő tájékoztatást és az ügyintézést. Ha Dr. Somos Géza adószakértő és adójogi ügyvéd szolgálatait veszi igénybe, akkor nem kell attól tartania, hogy bármilyen adóüggyel kapcsolatos kérdése megválaszolatlanul marad.
Kategória:Pénzügy, gazdaság: Adó
Weboldal előnézet:
 

Legfrissebb linktár link

Diákmunka Szegeden

A Biztos Kész Iskolaszövetkezet minőségi körülmények között végezhető, jó fizetést biztosító diákmunkákat kínál Szegeden és Budapesten. A szegedi iroda diákmunka kínálatában találhatóak raktárosi munkák, adminisztrációs és pénztárosi munkák egyaránt.  


Url: http://biztoskesz.hu/diakmunka/
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Hasznaltlaptop.eu - Minőségi használt laptopok a legjobb áron!

Cégünk minőségi, tesztelt használt laptopokat értékesít minden árkategóriában. Megbízható üzleti kategóriás használt notebookot keresel? Jó helyen jársz. Ezen laptopokat kiváló minőségű anyagokból gyártják, így hosszabb élettartammal kalkulálhatsz, és nem utolsó sorban tőlünk 6 hónap garanciát is kapsz. Webshopunkban forgalmazunk még laptop akkumulátort és laptop töltő adaptert. Ezen új termékekre 12 hónap a garancia. Gyere és nézz szét nálunk!  


Url: http://www.hasznaltlaptop.eu
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Linktár statisztika
  • Aktív linkek: 9663
  • Függőben: 24
  • Mai linkek: 0
  • Kategóriák: 11
  • Alkategóriák: 125