Linktár » Link részletei
Keresés

ID:5913
Url:http://chatsubo.hu/demo
Cím:chat.hu kliens belépés
Leírás:A Chatsubo 3.0 szerver tulajdonságai -korlátlan számú publikus és privát szoba -többnyelvűség és szabványos nemzeti karakterkészletek (unicode) támogatása -"flood" támadások szűrése: figyelmeztetés és ideiglenes elnémítás, többszöri próbálkozás után a kapcsolat megszakítása -reklámcsíkok kiszolgálása -Windows NT platformon service módban futtatható -publikus szobákban folyó beszélgetések naplózása (XML) -illeszthető felhasználói adatbázis -XML alapú konfiguráció -p2p kapcsolat létrehozása a kliensek között a kamerázáshoz
Kategória:Szolgáltatás: Chat
Weboldal előnézet: chat.hu kliens belépés
 

Legfrissebb linktár link

A bab az adzuki bab és a fekete bab

A vörösbab és a fekete bab összetevői között B-vitaminokat, A- és C-vitamint, káliumot, kálciumot és sok fehérjét találunk. Ezen létfontosságú tápanyagok adják értékes hatásaikat, melyek révén a vegetáriánus étrend nélkülözhetetlen zöldségeivé váltak. A vörösbab, a zöldbab és az adzuki bab a legnépszerűbb fajták, melyek más és más előnyökkel rendelkeznek. A zöldbab rendkívül kevés kalóriát tartalmaz, ezért nem borítja fel a fogyókúrát, az adzuki bab pedig kiváló méregtelenítő hírében áll. A vörösbab a világ egyik legtöbb antioxidánst tartalmazó növénye, mely jelentős rosttartalommal is rendelkezik. A bab és a vegán, vegetáriánus étkezés kapcsán még többet olvashat itt!  


Url: http://bab-zoldbab.veganostra.hu/
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Kingtel mobil

Minőségi használt és új mobiltelefon választékunkat kedvező áron kínáljuk magánszemélyeknek és cégeknek. Közel 10 éves mobiltelefon kereskedői tapasztalatunknak köszönhetően szakértői tanáccsal is tudunk segíteni az érdeklődőknek az üzletünkben.  


Url: http://www.kingtel.hu/
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Linktár statisztika
  • Aktív linkek: 9582
  • Függőben: 31
  • Mai linkek: 0
  • Kategóriák: 11
  • Alkategóriák: 125