Linktár » Link részletei
Keresés

ID:10911
Url:http://torokgyulladas.megfazas.guru/
Cím:A vírusos torokgyulladás tünetei ellen
Leírás:A torokgyulladás lehet vírusos és bakteriális eredetű is. Amennyiben baktériumok okozzák, néhány nap alatt önmagától is meggyógyul, azonban a vírusok már komolyabb gondot tudnak okozni. Léteznek természetes gyógymódok torokgyulladás ellen, így nem kell rögtön antibiotikumokhoz folyamodni. Felnőttek számos házi praktikát bevethetnek, de gyerekeknél jobb orvoshoz fordulni a láz és a kiszáradás veszélye miatt. A torokgyulladás tünetei enyhíthetők köptetőkkel szopogatótablettákkal, meleg teával. Ehhez a legjobb gyógynövényeket használni, mint a nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású kamilla, a zsálya - ezeket gyerekeknek is adhatjuk.
Kategória:Egészség - Életmód
Weboldal előnézet:
 

Legfrissebb linktár link

Fémbútor webáruház

Fémbútor webáruházunkban mindent megtalál, ami műhelye, öltözője berendezéséhez kellhet. Vásárolhatók nálunk többek között fali szerszámtartók, öltözőszekrények, akasztók, kerekes szerszámkocsik, irattároló szekrények.  


Url: http://www.fembutor.com/
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Hererák tünetek és kezelés

A hererák gyógymódjai műtétet, kemoterápiát és sugárkezelést foglalnak magukban. Ez a betegség viszonylag ritka, a férfiak csupán 1-2%-ánál jelentkezik, azonban főként a fiatalabb korosztályt fenyegeti. A hererák tünetei nehezen felismerhetők, sok esetben fájdalmatlan csomó alakul ki, ami tapintással ugyan észlelhető, de mivel nem okoz más panaszt, sokan halogatják az orvos felkeresését. Pedig ebben az esetben életmentő lehet, ha időben cselekszünk! Korai felismerés mellett a betegség igen jó esélyekkel és teljes mértékben gyógyítható! Hererák tünetek és kezelés kapcsán tájékozódjon: Androvitál.hu  


Url: http://hererak.androvital.hu/
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Linktár statisztika
  • Aktív linkek: 9605
  • Függőben: 12
  • Mai linkek: 0
  • Kategóriák: 11
  • Alkategóriák: 125