Linktár » Link részletei
Keresés

ID:10853
Url:http://lorik.hu
Cím:Lőrik Ügyvédi Iroda
Leírás:Irodánk magas színvonalú ügyvédi szolgáltatást nyújt elsősorban a büntetőjogra specializálódva de a szabálysértési jog területén is. Teljes körű védelmet nyújt mindazoknak, akik valamilyen oknál fogva érintettjei egy büntetőeljárásnak. Több mint 10 éve túlnyomórészt büntetőjoggal foglalkozunk. A büntetőeljárás érintettje lehet valaki sértettként, terheltként (gyanúsított vagy vádlott), vagy egyéb lehetséges eljárási résztvevőként is. Fontos, hogy a büntetőeljárás nem a bírósági tárgyalással kezdődik, ezért célszerű, minél előbb szakszerű védelemről gondoskodni. Így a védekezési stratégiát már az eljárás megindulását követően, büntető ügyvéd segítségével azonnal fel lehet állítani. Irodánk a legnagyobb körültekintéssel és szakmai felkészültséggel jár el az Ügyfeleink érdekében. Irodánk 0-24 áll az Ön/Önök rendelkezésére.
Kategória:Szolgáltatás
Weboldal előnézet: Lőrik Ügyvédi Iroda
 

Legfrissebb linktár link

Diákmunka Szegeden

A Biztos Kész Iskolaszövetkezet minőségi körülmények között végezhető, jó fizetést biztosító diákmunkákat kínál Szegeden és Budapesten. A szegedi iroda diákmunka kínálatában találhatóak raktárosi munkák, adminisztrációs és pénztárosi munkák egyaránt.  


Url: http://biztoskesz.hu/diakmunka/
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Hasznaltlaptop.eu - Minőségi használt laptopok a legjobb áron!

Cégünk minőségi, tesztelt használt laptopokat értékesít minden árkategóriában. Megbízható üzleti kategóriás használt notebookot keresel? Jó helyen jársz. Ezen laptopokat kiváló minőségű anyagokból gyártják, így hosszabb élettartammal kalkulálhatsz, és nem utolsó sorban tőlünk 6 hónap garanciát is kapsz. Webshopunkban forgalmazunk még laptop akkumulátort és laptop töltő adaptert. Ezen új termékekre 12 hónap a garancia. Gyere és nézz szét nálunk!  


Url: http://www.hasznaltlaptop.eu
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Linktár statisztika
  • Aktív linkek: 9663
  • Függőben: 13
  • Mai linkek: 0
  • Kategóriák: 11
  • Alkategóriák: 125