Linktár » Link részletei
Keresés

ID:10150
Url:http://www.portrerajzok.hu
Cím:Portré rajzolás fényképről
Leírás:Egyedi és személyre szóló ajándékok gyártásával foglalkozunk. A sok tevékenységünk közül szeretném bemutatni egyik alap termékünket, a portré és karikatúra rajzokat. Tapasztalatok alapján a családok rendelnek nagyobb számban portrét, míg a baráti társaságok a karikatúrát részesítik előnyben, de akármelyiket is válassza biztosan nagy sikert ér el vele. Belföldi és külföldi megrendelésekkel is rendelkezünk. A grafittal készült rajzok mellett festményeket, pasztel képeket és egyéb eljárással készült alkotásokat is gyártunk. A referencia munkáink közül pár darabot feltöltöttünk a weboldalra amiket megtud tekinteni, valamint a megadott elérhetőségeken keresztül feltudja venni velünk a kapcsolatot.
Kategória:Kultúra, művészet
Weboldal előnézet: Portré rajzolás fényképről
 

Legfrissebb linktár link

Diákmunka Szegeden

A Biztos Kész Iskolaszövetkezet minőségi körülmények között végezhető, jó fizetést biztosító diákmunkákat kínál Szegeden és Budapesten. A szegedi iroda diákmunka kínálatában találhatóak raktárosi munkák, adminisztrációs és pénztárosi munkák egyaránt.  


Url: http://biztoskesz.hu/diakmunka/
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Hasznaltlaptop.eu - Minőségi használt laptopok a legjobb áron!

Cégünk minőségi, tesztelt használt laptopokat értékesít minden árkategóriában. Megbízható üzleti kategóriás használt notebookot keresel? Jó helyen jársz. Ezen laptopokat kiváló minőségű anyagokból gyártják, így hosszabb élettartammal kalkulálhatsz, és nem utolsó sorban tőlünk 6 hónap garanciát is kapsz. Webshopunkban forgalmazunk még laptop akkumulátort és laptop töltő adaptert. Ezen új termékekre 12 hónap a garancia. Gyere és nézz szét nálunk!  


Url: http://www.hasznaltlaptop.eu
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Linktár statisztika
  • Aktív linkek: 9663
  • Függőben: 13
  • Mai linkek: 0
  • Kategóriák: 11
  • Alkategóriák: 125