Linktár » Link részletei
Keresés

ID:8824
Url:http://segnroll.hu/
Cím:Segway Rental Budapest
Leírás:Segway Rental Budapest: olcsón és biztonságosan. A Balance robogó irányítását pár perc alatt meg lehet tanulni. Manapság egyre többen igénylik szolgáltatásainkat, külföldről és itthonról egyaránt. Ezért merjük ilyen bátran ajánlani. Nem kell gyalogolnod, ugyanakkor egy kocsihoz vagy egy buszhoz sem vagy hozzákötve. Gyorsabb, mint a gyaloglás, de nem olyan gyors, hogy ne nézhesd meg a dolgokat. Látogass el honlapunkra, ahol további részletes információkat találsz erről.
Kategória:Kikapcsolódás
Weboldal előnézet: Segway Rental Budapest
 

Legfrissebb linktár link

Diákmunka Szegeden

A Biztos Kész Iskolaszövetkezet minőségi körülmények között végezhető, jó fizetést biztosító diákmunkákat kínál Szegeden és Budapesten. A szegedi iroda diákmunka kínálatában találhatóak raktárosi munkák, adminisztrációs és pénztárosi munkák egyaránt.  


Url: http://biztoskesz.hu/diakmunka/
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Hasznaltlaptop.eu - Minőségi használt laptopok a legjobb áron!

Cégünk minőségi, tesztelt használt laptopokat értékesít minden árkategóriában. Megbízható üzleti kategóriás használt notebookot keresel? Jó helyen jársz. Ezen laptopokat kiváló minőségű anyagokból gyártják, így hosszabb élettartammal kalkulálhatsz, és nem utolsó sorban tőlünk 6 hónap garanciát is kapsz. Webshopunkban forgalmazunk még laptop akkumulátort és laptop töltő adaptert. Ezen új termékekre 12 hónap a garancia. Gyere és nézz szét nálunk!  


Url: http://www.hasznaltlaptop.eu
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Linktár statisztika
  • Aktív linkek: 9663
  • Függőben: 13
  • Mai linkek: 0
  • Kategóriák: 11
  • Alkategóriák: 125