Linktár » Link részletei
Keresés

ID:9174
Url:http://www.saseskos.hu/gyermek_tarsasjatekok_80/fejleszto_91
Cím:Fejlesztő játékok kisebb gyermekeknek
Leírás:Gyermekeink készségeit leginkább játékokkal tudjuk fejleszteni. Nagyszerű fejlesztő játékok online is rendelhetőek. Ezek segítségével nemcsak a környezetükkel tudnak megismerkedni, hanem önmagukkal is. A számok vagy a betűk világával könnyedén meg tudnak barátkozni egy fejlesztő játék segítségével. Az ilyen játékok választéka nagyon széles, így mindig megtaláljuk majd a számunkra megfelelőbb típust.
Kategória:Kikapcsolódás
Weboldal előnézet: Fejlesztő játékok kisebb gyermekeknek
 

Legfrissebb linktár link

Diákmunka Szegeden

A Biztos Kész Iskolaszövetkezet minőségi körülmények között végezhető, jó fizetést biztosító diákmunkákat kínál Szegeden és Budapesten. A szegedi iroda diákmunka kínálatában találhatóak raktárosi munkák, adminisztrációs és pénztárosi munkák egyaránt.  


Url: http://biztoskesz.hu/diakmunka/
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Hasznaltlaptop.eu - Minőségi használt laptopok a legjobb áron!

Cégünk minőségi, tesztelt használt laptopokat értékesít minden árkategóriában. Megbízható üzleti kategóriás használt notebookot keresel? Jó helyen jársz. Ezen laptopokat kiváló minőségű anyagokból gyártják, így hosszabb élettartammal kalkulálhatsz, és nem utolsó sorban tőlünk 6 hónap garanciát is kapsz. Webshopunkban forgalmazunk még laptop akkumulátort és laptop töltő adaptert. Ezen új termékekre 12 hónap a garancia. Gyere és nézz szét nálunk!  


Url: http://www.hasznaltlaptop.eu
(0 . számú áttekintés: Szavazatok: )
Linktár statisztika
  • Aktív linkek: 9663
  • Függőben: 13
  • Mai linkek: 0
  • Kategóriák: 11
  • Alkategóriák: 125